Kontakta oss

På Kvalitetsskog AB vill vi vara med och driva utvecklingen av skogsvård framåt. Vi erbjuder en bredd av tjänster där vi kombinerar ett stort kvalitetstänk med en hög teknisk kompetens. Kvalitetsskog har sedan starten 1997 utvecklats till ett av dom ledande skogsvårdsföretagen inom olika typer av skogsskötselåtgärder där vi ställer stora krav på den personal som anställs, både vad gäller utbildning, erfarenhet och prestation. Med stora resurser och ett enhetligt arbetssätt kombinerar vi kvalitet med snabbhet och effektivitet.

Lojal och handplockad personal

Alla våra medarbetare är handplockade med omsorg utifrån kvalitet och optimal prestation. Vi är en flexibel organisation där beslutsvägarna är korta och ute på arbetsplatsen bär våra lagledare ett stort ansvar med befogenhet att fatta självständiga beslut. På kort id har vi även möjlighet att organisera och utbilda personal för att utföra resurskrävande arbeten.
Är du intresserad av hur vi kan hjälpa dig med mindre eller större projekt är du varmt välkommen att höra av dig. Kontakta vårt huvudkontor för smidig beställning av entreprenad- och tjänster inom skogsvård. Du kan även nå VD och marknadsansvarige Lennart Sjödin direkt via telefon eller SMS för brådskande ärenden.

Kontaktinformation

Mobil
+46 (0)70-662 90 57

E-mail
info@kvalitetsskog.se

Adress
Kvalitetsskog AB
Norrfors 25, 919 93 Fredrika

Fakturadress
Kvalitetsskog Norr AB
Kund-id FRX4268
FE 301
105 69 Stockholm
inbox.lev.417054@arkivplats.se